Dagvoorzitter presentator beurs

Eén van de vele mogelijkheden waarop ik voor u aan het werk kan zijn is als presentator bij een beurs. Ik ben degene die alle beursaankondigingen doet en mensen wegwijs maakt in het programma.

Beursdraaiboek

​In overleg met u als opdrachtgever maak ik mijn beursdraaiboek waarin alle aankondigingen en introducties staan uitgeschreven. Zo is tijdens de hele beurs inzichtelijk wanneer wat waar plaatsvindt en aangekondigd moet worden.
​Hoe een spreker aangekondigd wil worden stem ik van te voren af zodat er op de beursvloer de informatie naar voren komt die belangrijk is.
​Ik ben ruim voor aanvang van de beurs aanwezig zodat geluid getest kan worden en ik - voor zover dat nog niet gebeurd is - persoonlijk kennis kan maken met de sprekers / bedrijven die een demonstratie verzorgen.

​Beurservaring

​Op zaterdag 8 oktober 2016 was ik de beurspresentator tijdens de Uitvaartbeurs Flevoland in De Meerpaal in Dronten.
​Lezingen, demonstraties en seminars werden van te voren door mij aangekondigd om te bezoekers hierop te attenderen. Op de locatie waar deze plaatsvonden heb ik de spreker / demonstratie ingeleid.
​Bij deze beurs heb ik tevens de opening verzorgd door het houden van een voordracht waarvan de tekst door de organisatie was aangereikt.

Samen werken voor uw dag

​Ook bij het leiden van een beurs staat voor mij voorop dat ik met u als opdrachtgever samen werk voor uw dag, zodat u tijd heeft voor uw gasten en niet op de tijd en het programmaverloop hoeft te letten.

​Tijdens de uitvaartbeurs was ik ook zichtbaar via informatie op een tafel. Mogelijkheden bieden om vragen te beantwoorden over o.a. beschikbaarheid als spreker.

​Op 14 september 2017 was ik presentator bij de Beursvloer Dronten. In een uur tijd bijna € 24.000 en 50 matches!


Realisatie: Sybit - Software op Maat