Proef4Events


​foto: www.eventcontent.eu
In het voorjaar van 2017 is het idee van Proef4Events ontstaan. Vier afzonderlijke expertises die de handen ineen hebben geslagen en gezamenlijk een event hebben georganiseerd:
* 10 voor je dag - Dagvoorzitter - Tineke Stuifzand 
​* Bites&Business - Netwerkconcept - Marijke Krabbenbos
​* Eventcontent - Eventmagazine - Eva van der Meer (tekst) en Bianca de Wit (fotografie)
​* Landgoed Zonheuvel in Doorn - Locatie en catering - Itje Verhagen

Op dinsdag 30 mei 2017 was het zover: een volledig verzorgde netwerklunch aangeboden aan congresorganisatoren. Zij konden proeven aan de concepten. De tafel zat vol en de reacties waren positief.

Proef4Events in Doorn

En omdat onze eerste netwerklunch voor congresorganisatoren een succes was, willen we ook jou de kans geven om te ervaren hoe waardevol het is om op deze manier te netwerken. Zo is 'Proef4Events' geboren, een lunch waar je kunt netwerken met andere eventprofessionels en tegelijkertijd proeft aan vier verschillende eventconcepten. De volgende lunch wordt gepland in voorjaar 2018.

Wil je daarvoor een uitnodiging ontvangen, stuur dan een email en je wordt op de hoogte gehouden.


Proef4Events op een andere locatie ​

Wil je Proef4Events inhuren op je eigen locatie? Ook dat kan! Tineke (dagvoorzitter), Marijke (netwerkconcept), Eva en Bianca (eventmagazine) laten je graag kennismaken met hun expertise. Neem contact op voor het maken van een afspraak via 06-38230298Realisatie: Sybit - Software op Maat